Sekretess

På den här webbplatsen kan du kommentera nyheter via antingen facebook, Twitter eller direkt. Kontrollera vilken information som är allmänt tillgänglig i din profi på facebook och twitter innan du postar en kommentar med dessa konton eftersom kommentaren kommer att länka till din profil. Kommenterar du direkt så måste du ange namn och email. Bara ditt namn kommer att publiceras. Din email adress är konfidentiell och kommer ej att delges till tredje part eller användas för reklamändamål. Vi kräver den endast för att minska risken för spam och öka din kommentars trovärdighet i våra ögon.

Du kan även dela nyhetsposter på sociala nätverk såsom Facebook, Twitter och Google+. Se till att granska sekretesspolicyn hos dessa nätverk innan du delar information där. Du kan även välja att gilla oss på Facebook och följa oss på Twitter. Om du gör det så kommer du regelbundet att få uppdatering kring nytt innehåll på våra webbplatser. Våra webbplatser innefattar inte bara denna sida utan är ett nätverk av webbplatser på temat hälsosamma kosttillskott så information kommer att vara något bredare än bara omega 3. Du kan när som helst avsluta din prenumeration på våra uppdateringar genom att ogilla oss på facebook eller sluta följa oss på twitter.

Du kan även kontakta oss via vårt kontaktformulär. För detta krävs ditt namn och email-adress. Denna information samlar vi bara för att kunna besvara din fråga. Den kommer ej att delges till någon tredje part eller användas för reklamändamål.